Zwangerfit tijdens de corona crisis

We hebben op dit moment allemaal te maken met de gevolgen van de corona crisis. Sportscholen zijn dicht waardoor iedereen meer op zichzelf is aangewezen, maar ook op de interne motivatie om in beweging te blijven.

Voor zwangere dames kan dit best lastig zijn, je lichaam verandert en de motivatie om te sporten is er wellicht wel maar wat mag je wel en niet doen? Zijn er oefeningen die kwaad kunnen voor mijn lijf of zelfs voor mijn ongeboren kindje? Hele begrijpelijke vragen waar onze collega’s van de Zwangerfit antwoord op kunnen geven. Natuurlijk mogen deze lessen ook niet in de oefenzaal gegeven worden, maar is er als alternatief een mogelijkheid om online mee te doen met de lessen.

Iedere zaterdagochtend om 9.30u is er een live Zwangerfit les waar aan de conditie, kracht, stabiliteit en houding wordt gewerkt. Daarbij wordt er ook nog een stukje theorie meegenomen waardoor de lessen je sportief uit kunnen dagen, maar ook nog theoretisch bij zullen spijkeren. Mocht je zwanger zijn en denken, dat is wel iets voor mij? Of misschien net bevallen zijn en weer willen starten met sporten? Neem dan contact op met de praktijk via het telefoonnummer 077-4751505 voor extra informatie en meld je aan!

Reviews en ervaringen