Wereldkankerdag 2021

Vandaag staan we stil bij Wereldkankerdag. Naast psychische en sociale problemen kunnen mensen met kanker ook lichamelijke klachten ondervinden. Denk hierbij aan krachtsverlies, stabiliteitsklachten, concentratieproblemen maar vooral vermoeidheidsklachten komen tot uiting.

Oncologische revalidatie kan een grote bijdrage leveren om de gevolgen van bovenstaande symptomen en kwaliteit van leven te verbeteren.

Bij Fysiotherapie Jansen Stammen werken we met de richtlijn ‘oncologische revalidatie’. Onze oncologisch fysiotherapeute Ingrid Geurts werkt binnen de praktijk, indien nodig, samen met de oedeemtherapeuten Ellen Polmans en Fieke Jansen. Daarnaast is zij aangesloten bij IsoZzon , een oncologisch netwerk voor de regio ZuidOost Nederland.

Klik hier voor meer vragen over de oncologische fysiotherapie.

Reviews en ervaringen