Vacature medewerker (Geriatrisch) Fysiotherapeut

Heb jij de drive om klanten zo optimaal mogelijk te helpen? Ben jij een positief, gezellig en ambitieus persoon? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Ben jij een enthousiast persoon, flexibel en energiek persoon met liefde voor het vak geriatrisch? Kun jij alle bovenstaande punten afvinken en wil jij ons gezellige team komen versterken? Lees dan snel verder!

Vacature medewerker (geriatrisch) fysiotherapeut

Per 1 april is er een plek vrij voor een (geriatrisch) fysiotherapeut. We zijn opzoek naar iemand die minstens 24 uur per week beschikbaar is en een passie heeft voor geriatrische fysiotherapie.

Wat zoeken wij?

Als medewerker (Geriatrisch) Fysiotherapeut behandel je individueel patiënten in de praktijk, maar zeker ook aan huis. Daarnaast begeleid je (medische) trainingsgroepen en draag je zorg aan al onze patiënten. We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en elke dag weer met passie te werk gaat.

Wat bieden wij?

Naast een aanstelling met uitzicht op een vast contract wordt er ook gewerkt in een gezellig en jong team. Daarnaast kunnen we je uren in overleg inplannen en bieden wij een marktconform salaris. Tenslotte bieden we ook een ruim opleidingsbudget.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Reageer dan graag voor 26 februari door je motivatiebrief met CV te sturen naar info@fysiofitnessbelfeld.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar Jits Jansen, te bereiken op het nummer 077-4751505 of kijk op onze website: www.fysiocentrumbeweeg.nl.

Reviews en ervaringen