Historie praktijk deel 2

We begonnen vorige week bij het begin van Fysiotherapie Belfeld. Deze week gaan we verder in 1979, het jaar dat de intrede van Peter Stammen (Fysiotherapie Jansen Stammen) markeerde:
Omdat de praktijk steeds verder groeide, besloten John en Peter in 1981 te associëren en te gaan investeren in een nieuwe praktijk. De grond waar ons huidige pand aan de Prins Hendrikstraat staat werd gekocht. Hier werd het huidige pand gebouwd en inmiddels zitten we hier dus alweer 40 jaar!
Eind 1990 ontstonden plannen om de praktijk uit te gaan breiden met een nieuw fenomeen: Fysio Fitness. Dit leidde in 1996 tot een uitbreiding van de praktijk met een fitnessruimte. Als een van de eerste werd het concept fitness onder begeleiding van fysiotherapeuten (Fysio Fitness) in de markt gezet. Dit bleek een goede zet. Het werd steeds drukker en er kwamen nieuwe collega’s bij.
Jits Jansen, als vertegenwoordiger van de 2e generatie ‘Jansen’s’ maakte op 1 juni 1998, na het afronden van de opleiding fysiotherapie in Nijmegen en gezondheidswetenschappen in Maastricht, zijn intrede.
Op 31 december 2011 heeft John zijn praktijkdeel overgedragen aan Jits. Vanaf dat moment is Jits samen met Peter verder gegaan. De praktijk bleef maar groeien en dit leidde in 2013 tot de opening van een 2e locatie in de Hamar. In 2015 hebben we zelfs nog een derde vestiging in het Vloot aan de rijksweg te Reuver geopend!
Volgende week neemt Jits jullie mee naar het heden!
 

Reviews en ervaringen