Samenwerkingspartners

Intensief en nauw samenwerken draagt bij aan een uitstekende behandeling en begeleiding van onze cliënten. Dit doen wij zowel met de professionals binnen ons team als die in de regio. Denk hierbij aan huisartsen, de ergotherapeut, osteopaat, verloskundige en podotherapeut. Voor bedrijfsfysiotherapie zijn wij regiopartner van Reasupport. Alles is erop gericht om uw zorg goed en snel  te organiseren!

Ontdek meer over:

 • Huisartsen
 • Ergotherapie
 • Osteopathie
 • Podotherapie
 • Reasupport
077 475 1505 Naar contact

Revalidatie & therapie

Afspraak maken bij de fysiotherapeut?

Samenwerkingspartners

Ergotherapie Reuver

Sinds 2015 werkt Fysiocentrum Beweeg nauw samen met Ergotherapie Reuver. Door samen te werken verbeteren wij de kwaliteit van zorg voor cliënten die beperkingen ervaren in hun dagelijks leven, bijvoorbeeld na een beroerte, bij COPD, kanker en artrose.

Meer info

Praktijk Podotherapie Angélique Gerritsen

Afhankelijk van de klacht verwijzen wij cliënten door naar podotherapeut Angélique Gerritsen. Zij controleert bijvoorbeeld de voetenstand, het afwikkelpatroon van de voet en de beenlengte. Zo stellen onze therapeuten in overleg met de podotherapeut een passend behandelplan op.

Meer info

Reasupport

Bij werkgerelateerde klachten kunt u Reasupport inschakelen om te achterhalen of er verbeteringen aangebracht moeten aan de werkplek en/of uw fysieke werkhouding. Om uw fysieke belastbaarheid te vergroten verwijst Reasupport vervolgens door naar onze praktijk.

Meer info

Huisartsen

Onze praktijk werkt nauw samen met:

Als uw huisarts de expertise van de fysiotherapeut in wil schakelen, kan hij doorverwijzen naar Fysiocentrum Beweeg. Vanuit onze praktijk hebben we korte lijnen met alle huisartsen in Belfeld en Reuver.

Verloskundigenpraktijk Reuver Tegelen eo

Bij zwangerschapsgerelateerde klachten kan Verloskundigenpraktijk Reuver Tegelen doorverwijzen naar onze praktijk. Bijvoorbeeld voor gespecialiseerde bekkenbodentherapie en/of het ZwangerFit®-programma.

Meer info

Gnathologie Venlo

Onze craniofasciaaltherapeut Susan Diebels werkt nauw samen met Gnathologie Venlo. Een gnatholoog richt zich op de diagnose en behandeling van pijn en problemen in het hoofd/hals gebied, gerelateerd aan het kauwstelsel.

Meer info

Sentio - Praktijk voor Osteopathie

Osteopaat Bernard Nusselder werkt op woensdag op onze locatie in Reuver en op vrijdag in De Hamar. Door deze samenwerking kunnen wij het herstel van onze cliënten nog beter organiseren.

Meer info

Nivel

Wij nemen als praktijk deel aan de Landelijke Database Oefentherapie (LDO). Dit is een database waarin het Nivel in opdracht van VvOCM informatie over oefentherapeutische zorg verzamelt.
De landelijke cijfers helpen ons om het vak oefentherapie beter te kunnen profileren en onderbouwen. Met elkaar kunnen we laten zien waar de oefentherapeut goed in is. Ook kunnen de landelijke cijfers gebruikt worden voor onderzoeks- en beleidsdoeleinden.

Voor meer informatie zie:
https://vvocm.nl/Kwaliteit/Landelijke-Database-Oefentherapie
https://www.nivel.nl/nl

Reviews en ervaringen

Dit maakt onze praktijk uniek:

 • Brede fysiotherapeutische kennis onder 1 dak
 • Specialistische therapieën
 • Innovatieve behandelmethodes
 • Specialistische zorg bij chronische aandoeningen
 • Modern sportcentrum
 • Prettige, open sfeer
 • Enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten

Nieuws uit onze praktijk

21 april 2024

Sluiting Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren 2024

Feestdagen De komende periode zijn er een aantal officiele feestdagen. Dagen waarop ons centrum dan ook gesloten is. Deze dagen…

Lees meer
21 maart 2024

Sluiting paasdagen 2024

Tijdens de paasdagen is ons centrum gesloten. Betreft zondag 31 maart en maandag 1 april

Lees meer
5 februari 2024

Sluiting vastelaovend 2024

Sluiting vastelaovend 2024 Voor de vastelaovend vierders onders ons is er  goed nieuws. Er zal “gesjoekeld” kunnen worden. Wij gaan…

Lees meer