Als zelfstandig ondernemer bent u doorlopend actief. Maar wat als u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt bent of dreigt te raken? Door werkgerelateerde oorzaken, fysieke of mentale overbelasting of corona? Via doordachte re-integratie bent u zo kort mogelijk uit de roulatie.

Ook helpen wij u met het verbeteren en afwisselen van uw werkhouding en het trainen van de fysieke belastbaarheid, zodat u werkgerelateerde klachten zoveel mogelijk voorkomt. Voor deskundige re-integratie zijn wij partner van het landelijke netwerk Reasupport.

Heeft u pijnklachten, wilt u houdingsadvies of heeft uw fysieke belastbaarheid een impuls nodig? Maak een afspraak bij onze bedrijfsfysiotherapeut.

U kunt ook eens kijken naar een Reasupport uitleg animatie. Klik maar eens op deze link https://www.youtube.com/watch?v=WNdQzG0Vkes

 

077 475 1505 Naar contact

Revalidatie & therapie

Afspraak maken bij de fysiotherapeut?

Reasupport

Reasupport is een netwerk van gespecialiseerde re-integratie trainers door het hele land, dat zich richt op ondernemers die geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn of dreigen te worden. Via specifieke trainingen, die we veelal in opdracht van de AOV verzekeraar uitvoeren, begeleiden we ondernemers om zo weer snel, verantwoord en goed mogelijk het werk aan te kunnen. Fysiocentrum Beweeg is partner van Reasupport.

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij bijvoorbeeld Achmea of de Amersfoortse, dan kunt u op advies van een arbeidsdeskundige en/of claimbehandelaar re-integratie programma’s volgen in een van de vestigingen van Reasupport. In de regio Venray-Roermond voeren de fysiotherapeuten van onze praktijk deze programma’s uit.

Klachten waarmee u binnen onze praktijk terechtkunt zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Nek- en schouderklachten;
 • Arm klachten/KANS (vroegere RSI);
 • Lage rugklachten;
 • Vermoeidheid en beperkte werkcapaciteit door corona;
 • Mentale klachten, zoals stress en burn-out.

Programma’s waarvoor u via Reasupport terecht kunt, zijn:

Reactief module:

In de Reactief module focust u samen met uw fysiotherapeut op de vertaling van werktaken vanuit de werkplek naar de trainingszaal en andersom. Hij analyseert uw werkzaamheden op de werkplek. Daarna volgt een doordacht stappenplan voor intensieve begeleiding en training op maat.

Reactief plus module:

In de plus module is er – naast aandacht voor de werkplek en werkspecifieke taken – ook ruime aandacht voor uw mentale gezondheid. Dit doen we omdat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Denk hierbij aan voldoende ontspanning, pauzes, omgaan met werkdruk en voldoende plezier in het werk.

Fysieke training:

In deze module verhoogt u uw fysieke belastbaarheid met een trainingsprogramma op maat. De training is volledig toegespitst op uw persoonlijke situatie en wensen.

Bent u ondernemer en heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten bij bijvoorbeeld Achmea of de Amersfoortse? Dan worden de programma’s van Reasupport volledig vergoed door de verzekeraar. Loopt uw verzekering bij een andere aanbieder, neem dan even contact met ons op.

Heeft u vragen over de trajecten? Weet u niet zeker of re-integratie wordt vergoed door uw verzekeraar? Bel ons: wij helpen u graag verder!

Re-integreren in uw werk of arbeidsongeschiktheid voorkomen?

Fysiocentrum Beweeg is aangesloten bij Reasupport, hét netwerk in fysieke re-integratietrajecten op maat.

Onze specialisten

Jits Jansen

Samen met u zet ik mij in om maximale gezondheid te bereiken. Specialisatie in manuele therapie en schouderproblematiek.

Lees meer

Reviews en ervaringen

Dit maakt onze praktijk uniek:

 • Brede fysiotherapeutische kennis onder 1 dak
 • Specialistische therapieën
 • Innovatieve behandelmethodes
 • Specialistische zorg bij chronische aandoeningen
 • Modern sportcentrum
 • Prettige, open sfeer
 • Enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten