Vrije Fitness

Uw conditie verbeteren, kracht opbouwen of gewicht verliezen? Naast het volgen van groepslessen kunt u in ons moderne sportcentrum ook individueel trainen.

Tijdens de intake stelt u samen uw doelen vast en test de fysiotherapeut uw startniveau. Vervolgens werkt u zelfstandig aan een trainingsprogramma dat volledig op uw conditie en wensen is afgestemd. Tussentijds past onze fysiotherapeut dit programma desgewenst aan – op basis van de halfjaarlijkse Health Check.

Zelfstandig fitnessen is een ideale vorm om op een sportieve, verantwoorde manier fitter te worden. Ook lekker sporten in ons moderne sportcentrum? Boek een uur fitness op proef of schrijf direct in!

077 475 1505 Naar contact

Sport en beweegprogramma’s

Werken aan uw gezondheid en/of lekker ontspannen?

Vrije Fitness

Voordat u begint met het verbeteren van uw vitaliteit stelt u samen met uw fysiotherapeut uw persoonlijke doelstellingen vast tijdens de intake.

Hierna doet uw fysiotherapeut een aantal metingen om uw huidige conditie te bepalen:

 • Lichamelijk onderzoek: bloeddruk, lengte en gewicht;
 • Lichaamssamenstelling: bepaling vetpercentage en spiermassa;
 • Conditietest;
 • Bepaling spierkracht van rug-, buik-, been- en schouderspieren.

Op basis van de resultaten en uw persoonlijke doelstellingen krijgt u een individueel trainingsprogramma. Nu kunt u zelf gericht aan de slag!

Elk halfjaar voeren we – indien gewenst – een tussentijdse Health Check uit. Samen bekijken we uw vorderingen en eventuele aanvullende wensen. Ook doet onze fysiotherapeut nieuwe metingen. Zo weet u wat uw trainingsvoortgang is en kan de fysiotherapeut uw programma desgewenst bijstellen of aanpassen. Omdat we dit halfjaarlijks doen krijgt u goed zicht op uw gezondheid over een langere termijn.

Ons sportcentrum is de hele week geopend, ook in het weekend. U kunt zowel overdag als ’s avonds fitnessen. Alle blokken voor Vrije Fitness vindt u in onze eigen app en op deze site. Ook aanmelden voor fitness gaat snel en eenvoudig via de app of uw pc.

Meer informatie over de kosten van Vrije Fitness? In het tarievenoverzicht vindt u meerdere abonnementsvormen. Wilt u overleggen wat het beste bij u past, neem dan even contact met ons op.

Optimaal trainen, op elk niveau! Onze trainingsruimte is ruim van opzet en bevat moderne Technogym-apparaten. De krachtapparatuur is voor elke sporter goed toegankelijk en instelbaar. U traint veilig, want het bewegingstraject is voor ieder gewricht eenvoudig instelbaar.

Verder kunt u sporten met een draadloze borstband die uw polsslag nauwkeurig registreert. Heeft u vragen of wilt u begeleiding, dan helpt een van onze ervaren fysiotherapeuten u altijd graag op weg.

En: de sfeer is open en gemoedelijk voor iedere sporter!

Reviews en ervaringen

Dit maakt onze praktijk uniek:

 • Brede fysiotherapeutische kennis onder 1 dak
 • Specialistische therapieën
 • Innovatieve behandelmethodes
 • Specialistische zorg bij chronische aandoeningen
 • Modern sportcentrum
 • Prettige, open sfeer
 • Enthousiaste en gedreven fysiotherapeuten