historie praktijk deel 3

In het derde gedeelte maken we een sprong naar 2019, het jaar dat Peter Stammen met pensioen is gegaan. Het woord is aan Jits:
“Sinds het pensioen van Peter sta ik alleen aan het roer en in 2020 kwam direct een behoorlijke uitdaging op mijn pad in de vorm van de coronapandemie. Een onrustige tijd met veel onzekerheid, waarbij niemand had verwacht dat het virus een dergelijke impact zou hebben.
Ook voor onze praktijk heeft dit de nodige gevolgen gehad. Gedurende de eerste lockdown moesten we onze deuren sluiten en dat was wel even schrikken. Maar we hebben toen ons best gedaan om de meest kwetsbare mensen met beeldbellen en oefeningen op afstand, via een speciaal softwareprogramma, te helpen.
Daarnaast zijn we niet bij de pakken gaan neerzitten. We hebben de tijd, dat we onze deuren moesten sluiten, gebruikt om onze praktijk aan de Prins Hendrikstraat volledig te renoveren. Mede dankzij de inzet van ons superteam hebben we alles aangepakt: nieuwe vloeren, alles geverfd, nieuw meubilair en zelfs een nieuw dak!
Dit heeft geresulteerd in een frisse start. Na de eerste lockdown konden we onze klanten ontvangen in een volledig gerenoveerde praktijk. In de tweede helft van 2020 zijn we begonnen aan fase 2 van onze toekomstplannen: uitbreiding van onze praktijk.”
Stay tuned! Volgende week vertellen we meer en gaat het vizier naar de toekomst. Dat willen jullie niet missen!

Reviews en ervaringen