Historie praktijk deel 1

De komende weken nemen wij jullie mee in onze historie van en hebben wij mooi nieuws over onze toekomst!

Fysiotherapie Belfeld – het begin: 1975: John Jansen had zijn studie afgerond en besloot om van Nijmegen terug naar Limburg te verhuizen. Na enkele gesprekken met Dr. Willemse besloot hij om, in het vrijgekomen gemeentehuis aan de Markt te Belfeld, een praktijk op te zetten. Voor de praktijk kon gaan draaien was een behoorlijke verbouwing nodig.
Uiteindelijk kon de praktijk in Belfeld op 2 januari 1977 worden geopend. Fysiotherapie stond in die tijd nog in de kinderschoenen en er moest flink gepionierd worden. Zo was er bijvoorbeeld regelmatig overleg met de huisartsen in de regio. Gaandeweg de jaren raakte men steeds meer doordrongen van het nut van fysiotherapie. De praktijk kreeg langzaam steeds meer bestaansrecht en John moest op zoek naar collega’s om alle patiënten te helpen.

Benieuwd naar deel 2? Hou dan de pagina in de gaten!

Reviews en ervaringen